Om oss

Leverantör av takboxar

På Takbox.org hittar du det senaste inom branschen, tillsammans med användbara råd för att välja, använda och vårda din takbox. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig att fatta informerade beslut när det gäller din takbox, och att optimera din lastningslösning för maximal tidseffektivitet och kostnadsbesparingar på lång sikt. Vi erbjuder även prisförfrågningar och expertkonsultation för att säkerställa att du får precis vad du behöver.

Om Calix Roofboxes och Autoform
Autoform fokuserar på plasttillverkning med vakuumformning som specialitet. Vid vår anläggning i Malung skapar vi våra takboxar med egendesignade aluminiumformar genom att formge den tåliga ABS-plasten. Vi har en arbetsstyrka på lite över 90 medarbetare vid vår anläggning på Mobygärdet i Malung, och vår närvaro i denna plats sträcker sig tillbaka till 1988.

Med årtionden av erfarenhet i branschen, har vi specialiserat oss på att erbjuda takboxar för olika ändamål och skräddarsydda lösningar som passar dina behov perfekt. Vår vision är att vara din pålitliga partner när det kommer till takboxar.

Takbox